Wie zijn we

Vaak bu’j te bang! (Motto Zwarte Cross 2017)

Nadenken over een loopbaanswitch begint meestal met angst om te veranderen. Je wilt een nieuwe richting inslaan, maar welke dan?
Ik nodig je graag uit om te vertellen wat je bezighoudt om te komen tot een afgewogen loopbaankeuze. Loopbaansucces met baangarantie kan ik je niet bieden. Wel beschik ik van nature over nieuwsgierigheid naar wat jou inspireert en beweegt. Als loopbaancoach hoef ik mij daarvoor niet te verontschuldigen... integendeel. Ik mag luisteren, doorvragen, spiegelen, met je meedenken, associëren, verbindingen leggen, feedback geven of tips aanreiken.
Samen zoeken we naar wegen om jouw dromen uitvoerbaar te maken. Want niet voor iedere verandering hoef je bang te zijn…

José Jansen - coördinator en loopbaancoach
 

Even voorstellen.....

Mijn naam is Marloes Meijer en sinds 1 februari 2015 werk ik als medewerker backoffice bij het Loopbaancentrum Oost Nederland.

Naast het werk voor het Loopbaancentrum werk ik bij PON als matcher. Hierdoor ben ik al bekend met organisaties en teamleden van PON. De combinatie van deze twee functies is erg handig.

Als medewerker Backoffice ondersteun ik José met administratieve werkzaamheden, zoals het plaatsen van vacatures op de website, correspondentie en inplannen van afspraken.

Marloes Meijer - medewerker backoffice

 

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.” (Albert Einstein)

Mijn naam is Marjory Vermeegen en ik werk vanaf augustus 2019 als coördinator en loopbaancoach op het Loopbaancentrum Oost Nederland.

Mijn loopbaan is begonnen in de invalpool. Daarna ben ik 17 jaar werkzaam geweest als groepsleerkracht in Arnhem. Na het behalen van mijn masters als gedragsspecialist en intern begeleider ben ik als intern begeleider aan de slag gegaan in Lochem. In die periode heb ik ook een aantal opdrachten gedaan als interim IB'er.

In 2017 ben ik begonnen als coördinator en teamleider bij Personeelscluster Oost Nederland. Daarnaast was ik de afgelopen jaren ook projectcoördinator van het zij-instroomtraject en de herstarters.

Zoals je kunt lezen heb ik ruime ervaring in diverse rollen binnen het basisonderwijs.
In augustus 2020 heb ik mijn opleiding als loslaatcoach afgerond. Indien gewenst zet ik de opgedane kennis en vaardigheden graag in.
Graag nodig ik je uit om een afspraak met ons te maken als je wilt sparren over je loopbaan.

Marjory Vermeegen - coördinator en loopbaancoach, loslaatcoach