Wie zijn we

Vaak bu’j te bang! (Motto Zwarte Cross 2017)

Nadenken over een loopbaanswitch begint meestal met angst om te veranderen. Je wilt een nieuwe richting inslaan, maar welke dan?
Ik nodig je graag uit om te vertellen wat je bezighoudt om te komen tot een afgewogen loopbaankeuze. Loopbaansucces met baangarantie kan ik je niet bieden. Wel beschik ik van nature over nieuwsgierigheid naar wat jou inspireert en beweegt. Als loopbaancoach hoef ik mij daarvoor niet te verontschuldigen... integendeel. Ik mag luisteren, doorvragen, spiegelen, met je meedenken, associëren, verbindingen leggen, feedback geven of tips aanreiken.
Samen zoeken we naar wegen om jouw dromen uitvoerbaar te maken. Want niet voor iedere verandering hoef je bang te zijn…

José Jansen - coördinator en loopbaancoach
 

Even voorstellen.....

Mijn naam is Marloes Meijer en sinds 1 februari 2015 werk ik als medewerker backoffice bij het Loopbaancentrum Oost Nederland.

Naast het werk voor het Loopbaancentrum werk ik bij PON als matcher. Hierdoor ben ik al bekend met organisaties en teamleden van PON. De combinatie van deze twee functies is erg handig.

Als medewerker Backoffice ondersteun ik José met administratieve werkzaamheden, zoals het plaatsen van vacatures op de website, correspondentie en inplannen van afspraken.

Marloes Meijer - medewerker backoffice