Het team

Het team

“Vaak bu’j te bang!’ (Motto Zwarte Cross 2017)

Nadenken over een loopbaanswitch begint meestal met angst om te veranderen. Je wilt een nieuwe richting inslaan, maar welke dan?

Ik nodig je graag uit om te vertellen wat je bezighoudt om te komen tot een afgewogen loopbaankeuze. Loopbaansucces met baangarantie kan ik je niet bieden. Wel beschik ik van nature over nieuwsgierigheid naar wat jou inspireert en beweegt. Als loopbaancoach hoef ik mij daarvoor niet te verontschuldigen... integendeel. Ik mag luisteren, doorvragen, spiegelen, met je meedenken, associëren, verbindingen leggen, feedback geven of tips aanreiken.

Samen zoeken we naar wegen om jouw dromen uitvoerbaar te maken. Want niet voor iedere verandering hoef je bang te zijn…

José Jansen - coördinator en loopbaancoach
06-19161743
Werkdagen: maandag t/m woensdag
Loopbaanbegeleiding

p-091_resize - kopie.JPG
p-080_resize - kopie.JPG

 “In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.” (Albert Einstein)

Mijn naam is Marjory Vermeegen en ik werk vanaf augustus 2019 als coördinator en loopbaancoach op het Loopbaancentrum Oost Nederland.

Mijn loopbaan is begonnen in de invalpool. Daarna ben ik 17 jaar werkzaam geweest als groepsleerkracht in Arnhem. Na het behalen van mijn masters als gedragsspecialist en intern begeleider ben ik als intern begeleider aan de slag gegaan in Lochem. In die periode heb ik ook een aantal opdrachten gedaan als interim IB'er.

In 2017 ben ik begonnen als coördinator en teamleider bij Personeelscluster Oost Nederland. Daarnaast was ik de afgelopen jaren ook projectcoördinator van het zij-instroomtraject en de herstarters.

Zoals je kunt lezen heb ik ruime ervaring in diverse rollen binnen het basisonderwijs.
In augustus 2020 heb ik mijn opleiding als loslaatcoach afgerond. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van hoog sensitiviteit en heb ik in 2022 een opleiding tot HSP-coach afgerond. Indien gewenst zet ik de opgedane kennis en vaardigheden graag in.

Graag nodig ik je uit om een afspraak met ons te maken als je wilt sparren over je loopbaan.

Marjory Vermeegen - coördinator en loopbaancoach, loslaat -en HSP coach - NOLOC gecertificeerd
06-42470225
Werkdagen: dinsdag t/m vrijdag
Loopbaanbegeleiding

"Samenwerken leidt tot de beste resultaten"

Meedenken met vacatureteksten, het plaatsen van de vacatures, het werving – en selectieproces volgen; dit is een deel van de taken die op mijn bordje liggen. 

Ik ben Marloes Meijer en ik werk als recruiter en backofficemedewerker bij Loopbaancentrum Oost Nederland. 

De RAP-besturen weten mij goed te vinden op het gebied van vacatures. Om na een tijdje te horen dat het gelukt is bij de besturen om de vacature in te vullen, dat is waarvoor ik het doe. 

Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s bij het P&O netwerk, ABP pensioen workshops en beheer ik de website en Podium. Een leuke, afwisselende baan!

Marloes Meijer - medewerker backoffice
06-48671809
Werkdagen: woensdag niet
Vacatures

p-063_resize - kopie.JPG
p-086_resize - kopie.JPG

"You don't have to see the whole staircase, just take the first step" (Martin Luther King Jr.)

Begint het steeds meer te kriebelen als je nadenkt over een (loop)baan in het onderwijs? Word je blij van al die kindergeluiden zodra je een school binnen stapt? Zeggen vrienden/familie regelmatig dat jij zo'n goede leerkracht zou zijn? En denk je na over een carrièreswitch? Dan is dit misschien wel hèt moment om een overstap naar het onderwijs te maken!

Als instroommakelaar van het primair onderwijs in de regio Oost-Nederland heb ik een loketfunctie voor zowel scholen en besturen, als voor mensen die in het onderwijs willen werken. Je kunt bij me terecht voor vragen over de verschillende functies binnen het onderwijs, de mogelijke (opleidings)routes, wat het werken in het onderwijs inhoudt, te nemen stappen, welke perspectieven er in de regio zijn (beschikbare plekken, te verwachten vacatures etc) en ook voor andere gerelateerde vragen die bij je leven. Samen onderzoeken we dan hoe ik je een stap verder kan helpen. 

Overweeg jij een carrièreswitch naar het onderwijs? Bel of mail gerust!

Marion van Esch - instroommakelaar
06-16166631
m.vanesch@loopbaancentrum-on.nl
Werkdagen: dinsdag, woensdag & donderdag

“Voorkomen is beter dan genezen”

Mijn naam is Marike Timmers en ik ben Coördinator van de Arbodienstverlening bij het Loopbaancentrum Oost Nederland

Naast mijn bedrijfskundige achtergrond, ben ik tevens gediplomeerd Leefstijl- en vitaliteits-coach/trainer. Voor mij de perfecte combi. Ik mag mij bezighouden met de coördinatie van thema's die mij erg boeien en waar voor werkgevers en medewerkers nog veel "winst" is te behalen.

Samen met het Arboteam, bestaande uit 2 bedrijfsartsen en twee inzetbaarheidscoaches zetten wij in op gezondheidsmanagement door amplitie, preventie en het voorkomen van verzuim. 

Marike Timmers - coördinator arbodienstverlening

Marike.jpg