Tijdelijk extra loopbaancoach Ellen Pluimers

27 maart 2018

Sinds kort is loopbaancoach Ellen Pluimers enkele uren per week werkzaam voor het Loopbaancentrum. José Jansen is tijdelijk minder uren beschikbaar in verband met haar opleiding tot register loopbaanadviseur. Ze volgt deze opleiding bij VistaNova in Utrecht.
Daarnaast is de extra inzet van Ellen nodig omdat steeds meer medewerkers een oriënterend gesprek bij het Loopbaancentrum aanvragen. Met de inzet van Ellen als zzp-er, kan het Loopbaancentrum hier flexibel op inspelen. 

Ellen Pluimers is bijna 12,5 jaar werkzaam in de gehandicaptenzorg bij Elver (voorheen Fatima Zorg). Naast HR adviseur is ze Noloc erkend loopbaancoach. Het thema Duurzame Inzetbaarheid heeft haar interesse; van het geven van workshops voor 50 plussers, organiseren van een lezing over de overgang, Dag van de Mantelzorg tot de organisatie van de Week van de Mobiliteit.

In 2017 is Ellen, naast haar werk bij Elver, gestart met haar eigen loopbaancoachingspraktijk Pluiming Coaching. Voor het Loopbaancentrum werkt ze gemiddeld 4 uur per week en voert loopbaangesprekken met leerkrachten.


overzicht nieuws