Onderwijsmarkt 2024: doe je mee?

Onderwijsmarkt 2024: doe je mee?

De media staan er bol van: nu en in de directe toekomst ontstaat er een groot tekort aan goed basisschoolpersoneel. We kunnen blijven zitten en afwachten, maar daarmee gaan we dit probleem niet oplossen. PON en RAP slaan daarom de handen ineen. Op woensdag 17 april 2024 wordt er een onderwijsmarkt georganiseerd in Theater Hanzehof te Zutphen. De markt is van 16.00 uur tot 20.00 uur geopend. Iedereen die de kansen en mogelijkheden in het basisonderwijs wil ontdekken is welkom. 

 

Wat willen we bereiken?

Het doel van de markt is mensen te enthousiasmeren voor en te informeren over het werken in het basisonderwijs. Op deze manier willen we nieuwe collega's vinden die we zo nodig (gaan) hebben. Daarnaast krijgen PON, het Loopbaancentrum Oost Nederland, de invalpools en verschillende schoolbesturen en hogescholen in de RAP/PON-regio de kans om zich tijdens deze onderwijsmarkt te profileren.

Wat gaan we doen?

De Onderwijsmarkt bestaat uit drie onderdelen. In de grote zaal van de Hanzehof is een informatiemarkt. Hier zijn verschillende kraampjes te vinden waar de bezoekers informatie krijgen over het werken in het basisonderwijs in de breedste zin van het woord. Verder zijn er inspirerende workshops en lezingen en bezoekers kunnen verschillende personen die in het onderwijs werkzaam zijn spreken tijdens Meet & Greets.

Help jij de Onderwijsmarkt tot een succes te maken?

Om van de Onderwijsmarkt een succes te maken, is jullie medewerking en enthousiasme essentieel. Er zijn al verschillende aanmeldingen binnengekomen. De workshops zijn inmiddels gevuld. Voor de informatiestands en Meet & Greets is er nog ruimte voor jullie inbreng. 

Wil je de flyer onder de aandacht brengen? Download hem hier

Wat zoeken wij?

  • Voor de Informatiestands: Mensen die ervaringen willen delen over verschillende onderwijsconcepten zoals: Dalton, Montessori, Jenaplan, unitonderwijs, gespecialiseerd onderwijs en IKC’s.
  • Voor de Meet & Greet: Groepsleerkrachten, onderwijsassistenten, schoolleiders, IB-ers, zij-instromers, herintreders, invallers en studenten die in gesprek willen gaan met bezoekers van de markt.

Wil je bijdragen, maar weet je nog niet precies hoe? Geen probleem! Meld je alvast aan en dan nemen we contact met je op over de verdere invulling. Je kunt je reactie mailen naar info@loopbaancentrum.nl.

Alvast bedankt voor het meedenken!

Logo onderwijsmarkt met datum en slogan.png