Over ons

Over ons

“Vaak bu’j te bang!’ (Motto Zwarte Cross 2017)

Nadenken over een loopbaanswitch begint meestal met angst om te veranderen. Je wilt een nieuwe richting inslaan, maar welke dan?

Ik nodig je graag uit om te vertellen wat je bezighoudt om te komen tot een afgewogen loopbaankeuze. Loopbaansucces met baangarantie kan ik je niet bieden. Wel beschik ik van nature over nieuwsgierigheid naar wat jou inspireert en beweegt. Als loopbaancoach hoef ik mij daarvoor niet te verontschuldigen... integendeel. Ik mag luisteren, doorvragen, spiegelen, met je meedenken, associëren, verbindingen leggen, feedback geven of tips aanreiken.

Samen zoeken we naar wegen om jouw dromen uitvoerbaar te maken. Want niet voor iedere verandering hoef je bang te zijn…

José Jansen - coördinator en loopbaancoach
06-19161743
Werkdagen: maandag t/m woensdag
Loopbaanbegeleiding

José - 1.jpg
Marloes.jpg

"Samenwerken leidt tot de beste resultaten"

Meedenken met vacatureteksten, het plaatsen van de vacatures, het werving – en selectieproces volgen; dit is een deel van de taken die op mijn bordje liggen. 

Ik ben Marloes Meijer en ik werk als recruiter en backofficemedewerker bij Loopbaancentrum Oost Nederland. 

De RAP-besturen weten mij goed te vinden op het gebied van vacatures. Om na een tijdje te horen dat het gelukt is bij de besturen om de vacature in te vullen, dat is waarvoor ik het doe. 

Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s bij het P&O netwerk, ABP pensioen workshops en beheer ik de website en Podium. Een leuke, afwisselende baan!

Marloes Meijer - medewerker backoffice
06-48671809
Werkdagen: woensdag niet
Vacatures

 “In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.” (Albert Einstein)

Mijn naam is Marjory Vermeegen en ik werk vanaf augustus 2019 als coördinator en loopbaancoach op het Loopbaancentrum Oost Nederland.

Mijn loopbaan is begonnen in de invalpool. Daarna ben ik 17 jaar werkzaam geweest als groepsleerkracht in Arnhem. Na het behalen van mijn masters als gedragsspecialist en intern begeleider ben ik als intern begeleider aan de slag gegaan in Lochem. In die periode heb ik ook een aantal opdrachten gedaan als interim IB'er.

In 2017 ben ik begonnen als coördinator en teamleider bij Personeelscluster Oost Nederland. Daarnaast was ik de afgelopen jaren ook projectcoördinator van het zij-instroomtraject en de herstarters.

Zoals je kunt lezen heb ik ruime ervaring in diverse rollen binnen het basisonderwijs.
In augustus 2020 heb ik mijn opleiding als loslaatcoach afgerond. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van hoog sensitiviteit en heb ik in 2022 een opleiding tot HSP-coach afgerond. Indien gewenst zet ik de opgedane kennis en vaardigheden graag in.

Graag nodig ik je uit om een afspraak met ons te maken als je wilt sparren over je loopbaan.

Marjory Vermeegen - coördinator en loopbaancoach, loslaat -en HSP coach - NOLOC gecertificeerd
06-42470225
Werkdagen: dinsdag t/m vrijdag
Loopbaanbegeleiding

MirteWijgerseFotografie-00317 (002).jpg
Marike.jpg

“Vitale medewerkers zijn veerkrachtiger”

Mijn naam is Marike Timmers en sinds maart 2021 werk ik als Adviseur Duurzame Inzetbaarheid en Coördinator Arbodienstverlening bij het Loopbaancentrum Oost Nederland.

Na mijn opleiding Bedrijfskunde heb ik gewerkt bij verschillende bedrijven (Randstad Uitzendbureau/ ABN AMRO bank/ Pensioenfonds PGGM en Thales Nederland). Ik heb een brede ervaring in HR gelieerde functies, accountmanagement en beleidsmatig/ projectmatig werken.

Sinds 2019 ben ik tevens gediplomeerd Leefstijl- en vitaliteits-coach/trainer en Stress en Burn-outcoach. Thema’s die mij erg boeien en waar voor werkgevers en medewerkers nog veel “winst” is te behalen. Voorkomen is beter dan genezen; in samenspraak met het veld wil ik graag bijdragen aan een duurzaam vitaal werken van primair onderwijs medewerkers in Regio Oost.

Marike Timmers - adviseur duurzame inzetbaarheid/coördinator arbodienstverlening

Regionale aanpak persoonstekort

Het personeelstekort in het primaironderwijs is een groeiend probleem. Samenwerking in de regio biedt de grootste kans om het personeelstekort aan te pakken. De onderwijsarbeidsmarkt wordt namelijk sterk regionaal bepaald. Met de subsidieregeling Regionale aanpak personeelstekort onderijs stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap schoolbesturen, scholen en lerarenopleidingen het lerarentekort gezamenlijk aan te pakken.

In regio Oost-Nederland hebben daarom vijftig schoolbesturen in het primair- en speciaalonderwijs en twee PABO’s de handen ineen geslagen en werken zij samen aan het oplossen van het lerarentekort in deze regio. Benieuwd welke schoolbesturen en PABO's er meedoen? Bekijk hier een overzicht. 

Landkaart_regio_RAP.png

Deelnemende regio